Hur Ren Rubber Auto Trim

Gummit trim på ett fordon kräver särskild omsorg för att fortsätta titta ny och fräsch. De flesta av smuts som samlats på gummi trim kan rengöras medan tvätta bilen. Om din gummi trim är mycket smutsigt kan du behöva rengöra trim direkt. När trimningen är fritt från skräp, måste du skydda den från elementen och solen. De produkter som är nödvändiga för att rengöra din gummi trim kan hittas på någon auto leverans butik. Saker du behöver
mjuk trasa eller svamp
Vatten
Biltvätt tvål
Wax remover, om nödvändigt
Rubber Protectant
Visa fler instruktioner
1

Tvätta fordonet med hjälp av vatten, biltvätt tvål och en svamp eller mjuk trasa. Torka av gummit trim med tvål svamp eller trasa tills synligt skräp och smuts avlägsnas.
2

Skölj bilen noggrant. Koncentrera sprayen av vatten längs listen för att säkerställa att ingen tvål kvar.
3

Låt trim torka efter lufttorkning, eller torka av den med en mjuk trasa eller handduk.

4

Applicera ett vax-bort-lösning om det behövs. Om vax byggs upp på trim, kommer det att finnas vita fläckar på ytan. Följ tillverkarens instruktioner för att applicera lösningen och låt den att ställa in. Ta bort lösningen och skölj trim.
5

Gnid en gummi Protectant i trim. Den skyddande kommer att skapa ett lager på trim för att hålla den glänsande, mjuk och smidig. UV-strålar och exponering för väder och vind och extrema temperaturer kan orsaka gummit att bli torra och spruckna. Gnid skyddande i trim med en mjuk trasa, enligt tillverkarens anvisningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121631.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.