Hur många liter färg för att måla en Chevy Caprice?

Den mest utmanande delen av att bestämma hur många liter du behöver för att måla din Chevy Caprice mäter ytor av bilens exteriör. Vissa variabler inkluderar möjligheten att yttermått återfinns i bruksanvisning och att den yttre ytor kommer att ändras beroende på år av bilen. Bestäm hur mycket färg du behöver:

I de flesta fall kommer en liter färg täcker 350 kvadratmeter. Detta gör ditt jobb mycket enklare eftersom de flesta bilar är under så mycket i kvadratmeter - kan variera i modellen av Chevy Caprice. Till exempel, Chevy Caprice modeller i 1980-talet är större än modellerna i 1990-talet. Om du inte får de yttre måtten i instruktionsboken, det enklaste sättet att mäta ytor på utsidan av Chevy Caprice är att börja med varje rektangulär yta på bilen: motorhuven, taket och bakluckan. För dörrarna till bilen, använda taket på bilens mätningen igen, samma för bålen och huven. Därför är en uppskattning för ytor av utsidan av Chevy Caprice 2 (tak) +2 (Hood) +2 (Trunk) = en uppskattning av ytor av Chevy Caprice.

Hur mycket färg behövs för Total Job

Ur en minimalistisk synvinkel, utöver auto färg, är allt du behöver akryl reducering. Akryl härdare, klarlack och primer kan användas beroende på de resultat du vill uppnå. Allt detta kommer att bli faktorer i hur mycket du behöver, beroende på om du använder den och de mått du förvärvat. På din klarlack eller billack alltid lägga ett uns av akryl reducering för varje 4 uns av klarlack eller billack. Om du använder en akryl härdare, tillsätt 1 uns av härdare för varje 8 uns av klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121249.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.