Hur polska Automotive Paint

Polering bilfärg har blivit en konstform, utnyttja kraftfulla polering verktyg och toppmodern polish eller vax skyddsmedel för optimal glans och lyster. Polering ditt bilens lack är en relativt enkel process, bäst utförs strax efter det att fordonet har tvättats grundligt. Saker du behöver
Handdukar
Sham putsduk
Auto polish eller vax
polermaskin (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Wash bilen noggrant och kontrollera att du har tagit bort all smuts och skräp, inklusive insekter, tjära eller kåda från lacken. Du kan ta bort intorkade smutsen med en högtryckstvätt eller med hjälp av en automatisk bugg och tjära remover.
2

Torka bilen noggrant med en absorberande torr handduk. Kontrollera att ingen torkat vatten fläckar fläck fordonen målade ytan.
3

Applicera polera med den medföljande ansökan verktyg, och gnugga i en cirkulär rörelse jämnt över målade hela ytan av fordonet. Låt applikationsstället torka enligt tillverkarens anvisningar.
4

Använd shaml att polera polera i färgen. Buff i en ännu medurs cirkulär rörelse över ytan av fordonet tills polish eller vax rester försvinner. Färgen kommer att börja lysa och känna hal som du buff. Du kan använda en polermaskin om tillgängligt att polera färgen till en optimal glans. Dessa finns att hyra eller köpa på de flesta apparaten eller hårdvara butiker (se Resurser).
5

Lägg ett andra lager polish och polera en gång mer för bättre lackskydd och glans. Vissa märken av polish inte kräver ett andra skikt, så konsultera tillverkarens anvisningar för att se om tillämpning extra lager lack är nödvändigt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121258.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.