Användningar för Turtle Wax

Även om Turtle Wax varumärke bilvax är känd för sin långa tid association med vaxning och upprätthålla en bils lack, där ett antal personer som har hittat andra användningsområden för den populära vaxet in och ut av garaget. Från vaxning en cykel ram att upprätthålla en uteplats stol, kan Turtle Wax kan användas för att skydda och polera bara om någon målade ytan. Vaxning Fordon Till Salu

avsedda och vanligaste sättet att använda Turtle Wax är att skydda bilens lack och avsluta med vaxning och buffring. Detta pärlor vatten från ytan och hjälper avleda mycket små hack och repor, vilket sparar din värdefulla lack i processen. Bilar verkar stanna renare längre och upprätthålla en klarlack glans även vid dåligt väder när vaxet används på rätt sätt och ofta. Men för att upprätthålla den polerad look, måste du vax och polera bilen ofta för att ta bort små repor och virvlar som så småningom dyker upp i vaxet.
Polering båtar och cyklar
Turtle Wax kan hålla skav och avklinga din cykel.

Turtle Wax är också säkert att använda på glasfiber ytor, vilket gör den perfekt för båtar eller segelflygplan. Att sätta vaxet över en ny lack eller på undersidan av en båt kommer att hålla den letar nytt och glid genom vattnet med mindre motstånd. På motorcyklar och cyklar, kan Turtle Wax hålla gastankar och ramar i form genom att absorbera en del av slitaget från benen gnider mot ytan och förhindra gropfrätning eller repor från löv och buggar.
Förebygga Rust
Traktorer och slåttermaskiner kan dra nytta av rost-skydd av Turtle Wax.

Använda Turtle Wax på delar av cyklar, kan bilar och båtar hindrar faktiskt rostbildning eller bygga upp på en yta. De vaxpärlor bort vatten som inte bara skyddar ytan och måla, men håller vatten från blötläggning och oxiderande metaller, orsakar rost eller matt. Detta gäller även för annan utrustning: traktorer, gräsklippare och någon form av gräsmatta eller industriell utrustning som regelbundet utsätts för väder och vind. Regelbundet applicera ett tunt lager vax på dessa maskiner kan hjälpa till att förhindra rost i framtiden.
Polering möbler och bruksföremål

Turtle Wax också sätter en polish på utemöbler och apparater. Patio stolar, bord däck och andra typer av gräsmatta möbler kan poleras och skyddas mot rost med en tillämpning av vax. Glasfiber skjul kan också upprätthållas med hjälp av vax för att skydda skjulet från vatten och mögel. Apparater som sänkor och marmor kakel kan dra nytta av ett vax polish som kan utsidorna av badkar och bubbelpooler.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121662.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.