Bil Vaxning Tips

Vaxning din bil är ett enkelt sätt att göra det blankt och få det att se nytt. När folk tänker på vaxning sina bilar, tror de oftast att använda en produkt som Turtle Wax, att få fram glansen av sin bils lack. Även tvätt och enkelt vaxning din bil är ett bra sätt att uppnå bra resultat, finns det några andra tips som kan göra din bil ser ut som det bara lossnade utställningslokalen golvet. Komma igång

påbörja processen genom att välja vax du vill använda på din bil. Turtle Wax eller Meguiar: s är alltid bra produkter som kan köpas till rimliga priser. Om du har repor på din bil, kan du också köpa en polish eller förening. Återigen gör Meguiar s dessa typer av produkter, liksom Turtle Wax. Båda linjerna kan köpas på platser som Wal-Mart, Target, eller din lokala bildelar store.Wash bilen ordentligt innan du applicerar vaxet. Applicera vax på en smutsig bil kan resultera i att färgen repas av smuts på bilen. Arbete i ett område som är väl skuggad. Om du arbetar direkt i solen, kommer vaxet torkar snabbare och vara svåra att ta bort. Dessutom kan strimmor och grumling uppstå.
Vax på, vax Off

Applicera ett tunt lager vax på fordonet med hjälp av applikatorn tillhandahålls. Använd korta, cirkulära rörelser för att sätta vax på fordonet. Låt vaxet torka helt innan du försöker ta bort den. Att inte medge rätt torktid kommer att resultera i grumling och strimmor. Plus, kommer vaxet att bli svårt att remove.Use en frottéhandduk för att ta bort vaxet. Applicera ett tryck på handduken när du torkar av vax av. En ännu bättre metod för att avlägsna vax och att få den ultimata glans från din färg är att använda en elektrisk buffert för att avlägsna vaxet. Bufferten kommer smidigt ta bort vaxet och lämnar efter sig en oöverträffad lyster.
Making It Shine

Använd en sprayflaska för att dimma vaxet om du märker att en ojämn glans sker. Spritzing området med vatten och polering ger bilen en enhetlig glans. För att få ultimat glans resultat använder syntetiskt vax, sedan lagret med caranuba vax. Den caranuba kommer tillföra likviditet och djup, medan den syntetiska kommer att fungera som ett lager av glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121041.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.