Olika sätt att göra din bil Däck Shine

Regelbundet beskriver en bil är lika viktigt som att hålla upp med mekaniskt underhåll , om värdet av fordonet skall kunna upprätthållas . Detta inkluderar tvättning och vaxning bilen ofta , invändig rengöring , och naturligtvis , med uppgifter om hjul och däck . Det finns flera sätt att tillämpa en fin glans till dina däck . Däck skyddande

Flera olika produkter kan användas för att rengöra och glänsa däcken på din bil , lastbil eller SUV . En av de vanligaste produkten är Armor All spray-on skyddande , som är gjord av gummi och plastdetaljer . Det finns många andra produkter som finns , liksom, som gjorts av företag som Eagle One , som erbjuder varierande grader av glans , beroende på det önskade utseendet . Utöver den spray-on däck skyddsmedel finns geltyp , samt ett skum -typ förband däck .
Tillämpa Däck Protectant

Tvätta hjulen och däck innan matningsspänningen däck skyddsmedel för att ta bort damm och smuts . Spraya ett lager av det skyddande på hela ytan av däcket , om med hjälp av spray-on typen. Låt det dra i 30 sekunder eller så , torka sedan bort överskottet med en ren torr trasa , se till att hela ytan är täckt . Applicera skyddsmedel med en applikator svamp genom att torka svampen runt däckets sidovägg . Torka eventuellt överskott protectant utanför däcket . Torka av hjulen med en ren , torr trasa efter däcken behandlas .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121967.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.