Taurus X Problem med CD

Ford Taurus X är en crossover sport utility vehicle (SUV) med ett sex-skivors CD-växlare och MP3-kapacitet. Det finns flera faktorer som kan orsaka problem med CD-spelare, som att ta bilen av vägen, damm eller fukt. CD-spelare Hoppar

De vanligaste felen på Taurus X är när CD-spelaren hoppar. Detta orsakas av smuts eller fukt i CD-spelaren. Om detta inträffar, kan det vara dags att rengöra CD-spelaren med en skiva CD rengöring. Dessa kan köpas på någon elektronik butik.


CD fel Om din CD-spelare visar upp, "Error" eller "Bad Disc," när du försöker spela en CD eller kommer inte att acceptera en CD, kan det finnas flera skäl. CD-spelaren är utformad för att spela kommersiellt pressade, 4,75-tums, ljud-cd-skivor, så re-inspelningsbara skivor eller blandar du använder CD-R eller CD-RW-skivor kanske inte fungerar och orsaka felmeddelandet att visas. Om du vill bränna egna skivor, rekommenderar Ford bränna MP3-filer på CD-R-skivor och strukturera skivorna med endast en nivå av mappar för spår för att hjälpa CD-spelaren navigerar skivans filer.

Ström eller Ljudproblem

Om CD-systemet inte slås på, eller om det verkar vara på, men du kan inte höra ljudet, då trådarna kan ha lossnat. Om du vill kontrollera, använd en skruvmejsel för att ta bort panelen skyddar CD-spelaren. Ta sedan bort CD-spelaren från instrumentbrädan och kontrollera att kablarna är alla anslutna. Om de är, kan du behöva byta ut cd-spelaren. Ha en bilverkstad dubbelkolla innan de köper ett nytt system.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121921.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.