Hur man tar bort repor från lättmetallfälgar

Lättmetallfälgar är snygga, sportiga fälgar som är generellt ett alternativ på de flesta bil återförsäljare. Dessa aluminiumfälgar har ersatt de billigare stålhjul som ratten i valet för många som är oroade över utseende och attraktionskraft sina bilar eller lastbilar. Lättmetallfälgar kan bli repad från vanliga on-road och off-road körning. Väderförhållanden, djur och bladverk kan alla klandras för repor på lättmetallfälgar. Du kan ta bort repor med metall polish. Saker du behöver
1/4 kopp handdiskmedel tvål
Varmt vatten
Bucket
Sponge
Handduk
Metal polish
2 frottéhanddukar
Gummihandskar (valfritt )
Visa fler instruktioner
1

Blanda 1/4 kopp av diskmedel med varmt vatten i hinken. Doppa svampen i hinken och rengör lättmetallfälg. Skrubba kraftfullt runt repor för att försöka ta bort all smuts och skräp från dem.
2

Torka aluminiumfälg med handduken. Se till att repor är helt torra.
3

Skaka burken av metall polera väl och applicera en liten mängd på en ren, mjuk frottéhandduk med att hälla lite på handduken.

4

Gnid metall polish till scratch i en cirkelrörelse, polera repor med metall polish i områden med ca 6 inches i taget. Var noga med att sprida polera hela längd scratch.
5

Gnid metall polish i varje scratch genom att fortsätta att sprida den längs varje repa i en cirkelrörelse tills metall polish blir svart.

6

bort all metall polish rester med en ren frottéhandduk.
7

Upprepa denna process för repor på dina andra lättmetallfälgar.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121377.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.