Hur man tar bort oxidation på billack

Oxidation är samspelet mellan syremolekyler och andra molekyler. För billack, innebär i en process där syret bryter ner ytan på klarlack och färg, ger en vitaktig, kalkhaltig rester. Denna rest kan inte rengöras med tvål och vatten eller genom vaxning. Om den lämnas obehandlad, kommer det att förstöra bilens lack. Du måste veta hur man korrekt att ta bort oxidation från färg för att skydda din bil om du märker att detta sker till ditt fordon. Saker du behöver
RagsCotton handdukar eller clothSmooth Cut polering compoundCar vax
Visa fler instruktioner
1

parkera bilen i skuggan eller i ett område där temperaturen inte kommer överstiga 70 grader Fahrenheit.
2

Välj en 1 fot fyrkantiga område att arbeta med och börja gnugga Smooth föreningen Cut polering i det oxiderade området på din bil med en trasa (se Resurser för en online-leverantör) . Vid tillämpning av polish, se till att du arbetar på polska i en cirkulär rörelse och tillämpa skonsam, men ökande tryck tills oxidation försvinner.
3

Låt polermedel för att torka och torka sedan området med en ren handduk.
4

Upprepa steg 2 och 3 tills all oxidation på din bil har tagits bort.
5

Applicera vaxet över område du polerade bara med en trasa och låt den torka. Försiktigt applicera vaxet i en cirkelrörelse. Låt det sitta tills den börjar "dis över". När detta händer, tillämpa fast tryck med en ren handduk och arbeta i en cirkulär rörelse, gnugga vaxet i färgen. Diset försvinner, lämnar ytan med en våt look.
6

Upprepa steg 5 för alla områden som du poleras. Detta kommer att skydda din färg från framtida oxidation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121046.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.