Hur att rengöra en Honda Fit

Honda Fit infördes 2006, och började bli populär på grund av sin ringa storlek och god bränsleekonomi. Precis som alla bil, behöver Honda Fit som ska tvättas regelbundet så att färgen kan bo i toppform och korrosion kan hållas till ett minimum. På grund av Fit storlek, kan fordonets rengöring ske under två timmar, beroende på vilken detaljnivå du vill uppnå. Saker du behöver
Slang och vatten källkodspaketet Bucket
Biltvätt tvål
Microfiber tvätta mitt
Shammy dukar
Microfiber handdukar
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen på en skuggig plats. Det är så att solen inte torkar ut vattnet för snabbt och orsaka vatten fläckar på lacken.
2

Tvätta bilen med slang och vatten under högt tryck. Detta kommer att spränga bort huvuddelen av smuts och fett från fordonet, och kommer att hjälpa till att mjuka upp någon hård-till-ta bort smuts samt.
3

Placera en kapsyl biltvätt tvål i hink och fyller hinken med vatten under högt tryck. Detta kommer att bilda lödder i hinken, vilket är vad du vill använda för att tvätta bilen.
4

Placera microfiber mitt på handen och doppa den i hinken för att få en handfull lödder. Kör mitt hela färgen på fordonet, börja med taket av fordonet och arbeta dig ner till fönstret linje, ofta doppa handen i skummet för att få frisk tvål. När den övre halvan av bilen soaped och rensas upp, skölja av med vatten med lågt tryck från slangen.
5

Fortsätt att tvätta bilen, arbeta dig en panel i taget, från uppifrån och ner, ofta skölja bort det med vatten med lågt tryck. Du vill inte låta tvål torkar ut när som helst, annars kan du få vatten fläckar. Genom att tvätta uppifrån och ner, begränsar du möjligheten att få några tunga smuts från botten av fordonet till toppen, och skrapa målgång. Tvätta fälgar och däck sist.
6

Skölj av hela fordonet en sista gång, och se till att få det mycket blöt. Torka sedan bilen bort från toppen nedåt med sämskskinn. Ofta ringer ut shammy att bli av med överflödigt vatten. Gå sedan över det en sista gång med en microfiber handduk för att plocka upp några små vatten fläckar eller områden du kan ha missat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121299.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.