Det bästa hem rättsmedel för att ta bort Färgton och film från Windows

Ett bra fönster toning sköldar solen, och tillför skönhet till glaset. Så småningom, kommer filmen att bli gamla och slitna, och börja att skala. Nyans som har börjat att skala bort från windows inte bara förringar dess "estetiska värde, men är potentiellt farligt. När detta händer är det ofta bäst att skrubba det ursprungliga skiktet, och börja på nytt. Förberedelse för bilrutor

Ett enkelt sätt att ta bort gammal nyans från bilrutor kräver lite fönsterputs, några utanför soppåsar, en dyna av stålull, några rakblad och pappershanddukar. Vänta en klar dag, och låta bilen att sitta i solen en stund innan du börjar. Värmen kommer att bidra vid avlägsnandet. Eftersom fönstren värma upp, skiva en sopsäck öppen på båda sidor, så att det utvecklar sig till en lång plastark.
Borttagningen

Efter att bil att sitta i solen i en timme eller så, flytta till bakrutan. På insidan av bilen, släck den bakre glaset fullt med fönsterputs, och omedelbart pressa plastark mot fönstret så att det täcker alla delar av den exponerade glaset. Håll fukt in i fönstret kommer att skapa ett tunt skikt av ånga mellan glaset och plasten. Denna ånga kommer att lossa färgtonen så att den lätt kan tas bort. Upprepa denna process ungefär en gång var 20 minuter, för ungefär en timme. Ta bort plasten och använda rakblad för att lyfta nyans i hörnen. Fortsätt sprutning fönsterputsmedel medan skalar nyansen, i syfte att förhindra att limmet från re-torkning. Skrubba bort eventuell kvarvarande lim med stålull.
Hem Windows

Många människor har nyansering installerat på sina hem fönster. Om du gör det läggs isolering och sparar energi. För att ta bort filmen från ditt hem fönster, behöver du en sprayflaska, full styrka ammoniak, cellofan wrap (som Saran) och några rakblad. Häll ammoniak i flaskan och spraya glaset frikostigt. Applicera cellofan wrap i raka remsor för att fånga ammoniak mot glaset. Låt det sitta tills nyansen börjar skrynkla undertill, vilket kan ta upp till en timme. Skrapa mjukt tona bort med ett rakblad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121050.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.