Hur man reparerar bilen Fade

Den blekna i bilens lack är i första hand orsakas av oxidation eller avlagringar i klarlack. Med lite ansträngning och rätt produkter, kan du återställa din bils glans att gilla nyskick. Hela jobbet bör inte ta längre än fem till sex timmar. Du kan plocka upp alla de verktyg och material för jobbet på din lokala Biltema. Saker du behöver
Scratch remover och polerpasta förening
Liquid, karnaubavax rengöringsvax
Liquid, klarlack vax
trasor Shop
handhållna elektriska buffert
Polering och polerrondeller
Bucket
Sponge
Diskmaskiner tvål
Visa fler instruktioner
förbereda bilen för polering och Detailing
1

Fyll en hink till hälften med varmt vatten . Lägg 4 till 6 uns av flytande tvättmedel. Fyll hinken resten av sätt att blanda.
2

Skölj bilen grundligt med en slang. Tvätta bilen i sektioner med tvål och vatten blandning och en svamp.
3

Skölj bilen noggrant för att avlägsna tvål och vatten blandningen låt det torka. Det är viktigt att avlägsna tvålrester för att den polish och vax för att korrekt följa bilens yta senare. Addera Polering och Detailing din bil
4

Applicera en 1-tums klick tar bort repor och polering förening till en liten del av bilen, med hjälp av en trasa. Sprid polermedel, med användning av en handhållen buffert vid låg hastighet med en polerskiva. För större ytor, applicera polermedel frikostigt. Se till att du täcker hela ytan av den särskilda karosspanel du arbetar på.
5

Rengör damm eller vax rester med en trasa. Ta bort resterna med en cirkelrörelse. Upprepa steg 1 och 2 tills du har polerat hela fordonet.
6

Spola hela bilen noggrant för att avlägsna eventuella kvarvarande rester från polermedel. Torka bilen noggrant, kommer in i dörrposter, bål jamb och huva kant. Du vill inte ha några vattenledningar droppande innan vaxet.
7

Använd ett vax applikator eller en trasa för att tillämpa ett jämnt, tunt lager karnaubavax rengöring vax på hela bilen. Applicera vaxet för hand, med en cirkelrörelse i en 1-fots diameter. Carnauba rengöringsvax tar bort oxidation från klarlack. Du behöver inte göra detta förfarande i sektioner. Öppna dörrarna, bål och huva för att få ett skikt av rengöringsvax innanför kanterna på dessa karossdelar.
8

Avlägsna vaxet med en trasa efter en timme. Ta bort vaxet med samma cirkelrörelse som du använde för att tillämpa den för att undvika linjer och streck.
Detalj Vaxning och Finishing
9

Skölj bilen noggrant, se du tar bort alla rester från karnaubavax. Torka bilen med butiken trasor, vilket gör att du får in i sprickor.
10

Applicera klarlack vax lätt, i sektioner, till ditt fordon. Använd ett vax applikator eller butik trasa. Börja med att applicera klarlack till en fender. Ställ din buffert vid hög hastighet. Använd den handhållna buffert att polera den klara beläggningen vax på varje sektion. Använd inte mycket tryck på bufferten när du bara försöker att skina bilen.
11

Ta bort eventuellt damm eller smuts med en trasa. Skölj och torka av motorcykeln noggrant. Öppna dörrarna, huva och bålen för att se till att du tar bort överflödigt vatten från sidostycken av dessa paneler. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121589.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.