Hur polska Mag Wheels

Den ursprungliga termen för "mag hjul" har tillämpats på någon typ av anpassade hjul gjorda med en magnesiumlegering. I dagens folkmun, dock är i grunden något lätta anpassade hjul anses "mag hjul." De kan vara tillverkade av en magnesiumlegering, aluminium eller praktiskt taget vilken annan typ av metall som är glänsande, stark och i stånd som skall poleras. Saker du behöver
Avfettaren
600-grit slipdyna
400-grit slipdyna
Mag hjul eller aluminium polska
putsdyna
Rena trasor
Show Mer Instruktioner
1

Rengör mag hjul med en bil avfettningsmedel. Spraya på eller applicera rengöringsmedlet med en trasa, låt det lossna och lösa upp smuts och fett. Torka sedan bort det ordentligt med en ren trasa.
2

Släta ut eventuella gropar, repor eller dings med en slipande dyna. Gnid över eventuella oegentligheter och sand ut dem. Börja med en 600-grit slipverkan och flytta till ett 400-grit pad om det behövs. Använd aldrig en lägre grus pad än en 400 eller du kommer att sätta repor i hjulen som inte kommer lätt lossna. Torka hjulen med en fuktig trasa för att avlägsna damm och skräp kvar från denna process.
3

Applicera en mag hjul polish eller aluminium polera med en putsdyna och börja poleringsprocessen . Buff hjulen för att få fram en lyster. Planerar att använda en hel del armbåge fett här. Torka av polish rester med en ren trasa, inspektera hjulet för något område som har missat, särskilt mellan ekrar, och återigen tillämpa polish och polera igen om det behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121724.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.