Instruktioner för montering en bärbar bil Canopy

Bil skärmtak används ofta för att täcka fordon när de utför fordonsindustrin detaljer. Bil skärmtak blockera solens strålar för att förhindra att bilens yta torkar för fort, vilket resulterar i vatten fläckar. Bil skärmtak kan också användas för att täcka en lagrad fordon, som tjänar som en tillfällig garage. En bil canopy består ramrör som infogas i varandra för att konstruera en fristående struktur. En presenning används som tak för att ge skydd mot väder och vind. Saker du behöver
Steel ramrören
3-vägs rördelar
Tarp täcker
Ball tie downs
Visa fler instruktioner
1

Organisera ramrören till bilen trädkronorna på marken framför dig. Arrange ramrören att konstruera konturerna av kåpans tak.
2

Anslut ramrören till varandra genom att föra in rören in i de tre-vägs som ansluts takramen av bilen canopy. Addera 3

Placera bilen canopy tarp över toppen av kapellet takramens. Använd ball band att fästa tarp till bilen canopy taket ram. Sätt öglan änden av bollen slips i en gummitätning på bilen canopy tarp. Vira slingan runt taket ramrör, och hänga öglan på bollen i bollen slips. Det är lättare att fästa tarp luckan till taket först, innan du fäster benen i trädkronorna.
4

Fäst bilen rör canopy ben till tre-vägs-kontakterna på taket ram. Stå på ena sidan av bilen trädkronorna, och lyft tarp-täckt tak ram från marken. Sätt benet rören i de tre vägskontakterna i hörnen av bilen trädkronorna. Promenera till den andra sidan av kapellet och lyft den andra delen av kapellet takram från marken. Sätt benet rören in i de tre-vägs kontakter i de återstående hörnen av bilen canopy taket ram.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121822.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.