Glasning en bil

En lack kan göra eller bryta utseendet på en bil. Ingenting kommer att dra mer uppmärksamhet än en ny djup glänsande lack. Tyvärr, eftersom tiden går, lyster bleknar och det skinande nya bil bara inte ser så bra som det brukade. Detta händer eftersom tiden, kan den heta solen och hårda element bryter de skyddande egenskaper som verkligen gör färgen pop ut på dig. Nu, om du har en gammal klassiker eller en SUV som är ett par år gammal, kan du återskapa den utställningslokal glans med tillämpning av en premie bil glasyr. Saker du behöver
Hög renare kvalitet färg (tillval) katalog Premium bil glasyr
Rena kuddar handapplicering
Rena polering handdukar
Effekt omloppsbanor polermaskin
Clean omloppsbanor polerrondeller
Hög kvalitet rent karnaubavax
Visa fler instruktioner
1

Börja med en ren, torr bil som är av någon direkt solljus. Värme kommer att mjukna färgen, och kan få dig i trubbel bråttom om du inte vet vad du gör. Så se till att bilen är fin och sval innan du börjar.
2

Rengör bilen med en högkvalitativ lackrengöringsmedel om färgen är matt eller grumlig. Detta steg kan göra en värld av skillnad i slutresultatet. Om bilens lack fortfarande i hyfsad form, är detta steg inte behövs.
3

Applicera glasyr antingen för hand eller med en effekt omloppstid polermaskin. Att applicera glasyr för hand, tillämpa en minimal mängd av glasyr till en liten del av bilen och gnugga den i en cirkelrörelse med en ren handen appliceringskudden tills all glasyr har arbetat in i mål.

4

Torka noga bort eventuellt återstående glasyr med en ren polering handduk. Eventuella rester kvar på bilen kommer att påverka slutresultatet, och kan vara mycket svårare att ta bort när den har torkat. Flytta från en sektion till en annan tills hela bilen har gjorts.
5

Tillämpa glasyren med en effekt omloppstid polermaskin är snabbare och lättare, men kräver lite mer uppmärksamhet på detaljer. Börja med att applicera en liten mängd av glasyr till en del av bilen. Placera en ren polerplatta på polermaskin och smeta glasyren i en liten cirkel på bilen med det innan du startar den. Detta förhindrar glasyr från sprutning överallt.
6

Vänd polermaskin på och börjar röra den i en cirkelrörelse över den markerade delen av bilen. Se till att hålla polermaskin rörelse, och låt inte glasyren torka. Låta glasyr torr kommer att skapa en rest som kan vara svåra att ta bort. Det är där mycket uppmärksamma kommer att göra hela skillnaden.
7

Torka bort eventuell kvarvarande glasyr med en ren polering handduk när alla glasyren har arbetat in i mål. Flytta från en sektion till en annan tills hela bilen har gjorts.
8

Applicera ett lager av en hög kvalitet rent karnaubavax till hela bilen efter att ha avslutat med glasyr. Detta kommer att hjälpa till att skydda de djupa glans som glasyren har återställts till färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121735.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.