De bästa sätten att rengöra aluminiumhjul Slot

rent och blankt aluminium slot hjul kan lägga en blick av stil och elegans till alla fordon. Däremot kan smutsiga hjul gör även den sportigaste bilen ser ut som det behöver uppmärksamhet. På grund av hjulens utformning, kan smuts ansamlas lätt - vilket gör dem svåra att rengöra. Däremot kan följa några enkla tips och anställa en lite armbåge fett att få dina hjul att gnistra igen. Avlägsna hjulet


bort hjulet innan du rengör den kommer att göra det möjligt för dig att komma in i sprickor och springor som du kanske inte kan nå om hjulet var kvar på plats. Först måste du ställa in säkerheten bromsen. Höj däcket från marken precis tillräckligt för att ge dig gott om utrymme att arbeta med en pallbock och en vanlig domkraft. När däcket lyfts från marken, lossa bultarna på hjulet och lossa och ta bort hjulet med en kofot. När hjulet är avstängd, är den redo att rengöras.
Torr efter rengöring

När hjulet har tagits bort från bilen, tvätta varje hjulyta med ett rengöringsmedel som är speciellt utformad för aluminiumfälgar. Efter att du har rengjort varje avsnitt av hjulet, torka området noggrant med en ren, torr butik trasa. Detta kommer att bidra till att säkerställa att ingen spotting inträffar och att eventuella rester från rengöringsmedel torkas bort. Det är en bra idé att använda en separat butik trasa efter rengöring varje enskilt område för att förhindra fett från att återavsätts.
Ansök Korrekt Polska

: Efter att du har städat ditt hjul, tillämpa en polish som är särskilt utformade för aluminiumhjul att ge dem en slät, glänsande utseende. Applicera ett jämnt lager av polish till hjulen. Lätt tryck försiktigt polera hjulen att ta bort uppbyggd och att hjälpa till att undanröja uppkomsten av repor eller defekter på hjulet. När du har kratsade hjulet, ta en ren butik trasa för att torka bort polish och alla rester som kan ha varit kvar. Dina hjul är nu redo att installeras på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121811.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.