Hur ren Headlight Lens Covers

Genom slitage och väder strålkastarglasen kan bli oklar , missfärgad och repig , vilket kommer att begränsa avståndet dina strålkastare kommer att projiceras på natten . Repade linser är också oattraktiv för ögat , speciellt om du regelbundet ren och detalj din bil . Rengöring strålkastare linser är en enkel process och dina linser ser nästan helt nya . Saker du behöver
Microfiber Drill duk hotell med buffert fastsättning
Strålkastarrengöring produkt
Visa fler instruktioner
1

Sätt din buffert kvarstad på en vanlig borr . Pressa en liten mängd strålkastare Linsrengörare på buffertdynan . Varje märke av professionell Strålkastarglas renare kommer att fungera , såsom Meguiar s . En vanlig bil buffert är för stor för att använda på en strålkastare lins , så bufferten kvarstad fungerar bättre .
2

Slå på borr och placera putsdyna på Strålkastarglas . Spendera en till två minuter polering renare Strålkastarglas in i linsen . Se till att inte missa några fläckar .
3

Använd en mikrofiberduk med snabba handleden rörelser för att rensa bort renare Strålkastarglas . Din Strålkastarglas ska vara repfri och tydlig .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121179.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.