Hur man sköter om en bilmotor

Detailing bilmotorn inte bara bidrar till utseendet på din totala bil, utan också hjälper de olika delarna av din motor fortsätta att fungera korrekt. Detta bidrar till en längre livslängd för motorn, du sparar pengar i det långa loppet. Instruktioner
1

titt under huven på bilen innan du tvättar utsidan av bilen för att hitta områden där fett, smuts och andra gunk bygga upp på de olika komponenterna i motorn. Du kan också märka en dålig lukt när du är antingen inne eller under huven på bilen.
2

Samla de produkter du behöver för att specificera motorn. Detta bör innefatta en motor avfettningsmedel, slang eller trycksatt vattenkälla, en trasa och lite krom polish eller vax. Ta dig tid och spendera pengar för att få bra kvalitet från din lokala Biltema. De produkter som används vid biltvätt är ofta på den nedre änden av skalan kvalitet.
3

Spray avfettningsmedel hela motorn, låta den sitta en stund. Använd en slang eller annan trycksatt vattenkälla och spraya av hela motorn, ta bort avfettningsmedel och därmed fett, smuts och andra bygga upp. Se till att klättra in och få de svåra att nå områden. Tänk klättring under fordonet att spruta ut på undersidan av motorn.
4

Använd en trasa för att torka av eventuella motordelar som är krom eller eftermarknad metaller och material. Torka dem noga, eftersom krom fläckar lätt från vattnet. Använd en mjuk trasa för att tillämpa polish eller vax på kromade detaljer, använd sedan en annan trasa för att torka av polish eller vax innan det torkar helt. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120888.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.