Hur man använder Soft99 Bilvax

Bil vax skyddar bilens färg, och tar bort ytliga föroreningar som lämnar det ser tråkig. Om du vill återställa glansen av bilens färg, sedan vaxa föregås av ordentlig tvätt och polering kommer att hjälpa tillbaka sin lyster. Soft99 Automotive Wax är ett varumärke av vax som används på samma sätt som andra mjuka vaxer. Vaxning din bil kräver endast en liten ansträngning och minimalt material. Saker du behöver
Bucket
Automotive tvål
mjuk svamp
Chamois
Handhållna polermaskin
Automotive Polska
Automotive vaxning svamp
mjuk trasa
Window Renare
Visa fler instruktioner
1

Placera bilen på en skuggig plats, ute i solen.
2

Fyll en hink med bil tvål och vatten. Två matskedar tvål bör användas för varje liter vatten. Din bil med vatten
3

Spray för att ta bort alla lösa föroreningar och förbereda ytan för tvätt.
4

Doppa en mjuk svamp i tvålblandningen och börja tillämpa det på ditt fordon. Vid tvätt, är det bäst att börja på toppen av fordonet och arbeta dig nedåt. Se till att du skölja efter soaping varje avsnitt så att den inte har möjlighet att torka på ytan.
5

Använd en duk för att torka bilen efter sköljning det grundligt. En mjuk bör dämpas och vred ur innan användning. Fortsätt att vrida din sämskskinn ut efter torkning varje kvadrant av din bil. Detta kommer att bidra till att den torkar tillräckligt.
6

Förbered fordonsindustrin polermaskin genom att fästa en mjuk ull pad till dess applikator yta. Applicera en kvarts storlek mängd polish till den mjuka ullen pad och sedan börja arbeta in det i ytan på din bil. Använd samma metod som tvätt genom att börja i toppen och arbetar på små sektioner. Applicera mer polska till applikatorn efter behov.
7

Börja vaxning ditt fordon genom att applicera en liten mängd vax till en fuktad svamp. Applicera vaxet på din bil i en liten cirkelrörelse. Se till att du arbetar med små delar, och inte försöker att vaxa hela fordon ytan på en gång. Efter applicering av vax låter det torka till ett töcken. Detta tar vanligtvis en till två minuter. Använd en torr handduk, börjar putsning torkade vaxet i små cirkelrörelser. Fortsätt att upprepa detta steg tills hela bilen har blivit ordentligt vaxade.
8

Ta bort överflödigt vax som kan ha hamnat på omålade ytor på din bil. Dessa inkluderar metall och plast trim bitar. En fönsterputsare och torr trasa tar bort alla bor utan att skada de trim bitar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121882.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.