Mobile Auto Detailing Tips

Mobil bilrekonditionering är ett företag som erbjuder en värdefull service till personer med fullspäckade scheman. De som inte har tid att städa sin egen bil gör ofta använda auto detailers. En mobil auto detailer är ett bra alternativ att ha, eftersom de kommer att komma till dig och städa bilen medan du går om din vanliga dag i hemmet eller på kontoret. Mobile detaljer är det mest bekväma alternativet ur konsumentens synvinkel, men det finns några knep att detailer kommer att vilja ha i åtanke. Material

Använda en mobil bilrekonditionering företag innebär att ta din städning mitt på vägen, var du behövs av klienter. Eftersom du inte har enkel tillgång till en butik full av varor, är det viktigt att ta alla de material du behöver med dig på resan. Rengöring lösningar, deodoranter, luftrenare, penslar och handdukar måste alla tas med dig. Du kommer också att behöva en handhållen dammsugare och en längd av förlängningssladd för att ge ström till den. Ibland mattor och klädsel kräver rengöring med ånga för att få alla de fläckar ut. Bestäm i förväg om du vill investera i mobil ångtvätt utrustning, eller om du vill att din politik vara att ånga rengöring kan endast göras i butiken.
Invändig rengöring

del av utmaningen att effektivt rengöra insidan av fordon beror på i vilken ordning du gör rengöring. Rengöring av delar av bilens inredning i fel ordning kan leda till damm blåses på något du redan har rengjorts, vilket innebär att du måste göra jobbet två gånger. Börja alltid med att rengöra chaufför-side klädseln först. Detta gör förarsätet mer tid att torka efter rengöringen, ifall kunden vill använda bilen direkt. Alltid rengöra insidan av auto glas sist. Damm och skräp blåser ofta på glaset när du rengör andra delar av inredningen, så sparar den delen för sista eliminerar behovet att rengöra glaset flera gånger.
Clay Polish

professionell auto detailers använder ofta en lera bar att polera lacken på bilen. Denna enkla steg ger någon bil ett showroom finish, även när det görs från en mobil detailer. Anvisningarna för användning av en lera bar kommer att variera från en tillverkare till nästa. Vissa märken föreslår att du använder baren medan bilen fortfarande är fuktig. Andra ber dig att vänta tills du har torkat bilen, sedan gnugga baren på bilen med hjälp av en flytande sprej vax som smörjmedel. Läs instruktionerna för din bar och använda den teknik som matchar vad tillverkaren föreslår. Följ upp med en trasa för att polera leran bort, likt hur du tar bort vax. Slutresultatet kommer att bli en lack med djup och hög glans som ser helt nya.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121615.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.