Hur Fit takreling

Om du gillar att resa , kan takräcken på din bil vara en nödvändighet . Montera skenorna på toppen av din bil för att göra det lättare att bära bagage och resor redskap . En av de viktigaste fördelarna med takreling är att passagerarna har mer plats i bilen . Var noga med att köpa skenor som passar din bil så installationen blir enklare . Saker du behöver
Takreling
torr handduk
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Mät taket på bilen från vänster till höger . Var säker på att du mäter från början till slut så att du vet exakt vad takreling storlek du behöver . Innan du installerar , rengöra taket ordentligt med en handduk .
2

Lokalisera lasthållare och fötter räcke ingår med rälsen . Du bör ha fyra räcke fötter och barer belastning , och var och en av räcket fötter ska passa inuti laströret . Montera de övriga tre räcke fötter och barer lasten så att alla räcke fötter passar säkert inuti varje last bar .
3

Placera kombinerade last bar och fötter räcke på taket på din bil . Dra åt genom att vrida ratten på varje sida av räcket fötter. Fäst den ordentligt , det ska inte vika när du trycker på den
4

stället säkras till taket genom att fästa den till lasthållare . . Vrid krokarna ratten för att hålla racket stadigt på plats .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121717.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.