Hur Ren rostfritt Lister Steel Auto

Rostfria lister på bilar ser bra ut och är mycket tålig. Rostfritt stål har en distinkt, exklusivt utseende, och, som namnet antyder, motstår det korrosion och rost mycket bättre än vanligt stål. Dock gör rostfritt föra sin egen uppsättning av utmaningar när det gäller att hålla den ren, särskilt på en bil, som är föremål för de element samt upprepad användning. Saker du behöver
Water
Mild tvål (diskmedel) katalog frotté beskriver handdukar
Glasrengöringsmedel
Rostfritt stål rengöringsmedel /polish
Visa fler instruktioner

1

Skölj rostfria lister och trim bitar på din bil med vatten och torka sedan delarna med en frotté fordonsindustrin detaljer trasa, som inte kommer att lämna efter ludd. Torka rostfria omedelbart för att förhindra uppkomsten av vatten fläckar.
2

Tvätta rostfritt stål med ett milt rengöringsmedel, vilket även kan vara skålen tvätt tvål, och en ren frottéhandduk. Blanda upp lite vatten och diskmedel i en container, doppa en trasa i tvål och sedan rengör delarna. Skölj delarna med vatten och sedan torka dem med en torr frotté trasa. Låt inte tvål blandningen sitta på delar för mer än några sekunder. Addera 3

Ta bort eventuella fingeravtryck med antingen fönsterputsmedel eller standard hushåll ammoniak. Spraya fönsterputs på och torka sedan om med en ren handduk. Skölj med vatten och torka den grundligt.
4

Polish ut fläckar och mindre repor med ett rengöringsmedel för rostfritt stål och polish som den typ som gjorts av Simple Green. Innan du använder någon rengöringsmedel för rostfritt stål eller polish, testa den i ett litet område för att se till att det inte fläckar eller förstör utseendet på metallen. Applicera rengöringsmedel på en trasa och sedan polera rostfritt stål för att ta bort fläckar och repor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121311.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.