Tips för Nicks Car Door

Kort-dörr hack händer ofta. Vare sig det är från att sparka dörren med fötterna, en lös groceryvagn träffa den sida av bilen eller ens en nick som skett från en annan dörr slår sidan av bilen, hack är en del av en bils vardag. Det finns dock ingen anledning att leva med de fula hack. Det är en enkel process för att återställa dessa nicks själv. Ren

Innan en nick i en bildörr kan repareras, måste området först rengöras. Det är bäst att använda ett generellt renare ändamål lim för att förbereda området för målning. Börja med en mjuk svamp och tvålvatten. Följ denna rengöring jobb med limmet renare. Låt torka ordentligt innan du går vidare till nästa steg.
Sand
p Om hacket är stor, sand kanterna. Använd fordonsindustrin sandpapper för denna uppgift, inte trä sandpapper. Använd ett fint sandpapper. Gör inte sand djupt. Bara sand nog att jämna ut kanterna på nick. Du kan torka bort färgen damm med en ren, mjuk trasa.
Paint

vill återställa en nick du måste fylla i med färg. Ring tillverkaren av fordonet för att hitta den ursprungliga färgen på bilen om du inte har en flaska bättringsfärg för din bil. Om du vet det år och modell av bilen, då blir det lätt att hitta den rätta färgen lokalt eller online. Använd en tydlig primer på nick först. Låt det torka i 2 till 4 timmar före applicering av färgad färg. Dab del av färgen på ytan av en bit kartong eller papper plattan. Blanda upp det för att se till att det inte finns några klumpar. Applicera färgen, i en mycket liten mängd, strax innanför hack området. Låt ytan torka i 24 timmar.
Buff

Använd en gnugga förening och polering hjul att polera ut nick. Dessa poster kan köpas på de flesta bil-leverans butiker. Var försiktig så att inte för mycket tryck på färgen, annars en del av den ursprungliga färgen kan lossna med det. Buff nick tills de två lager färg smälter in med varandra och du kan inte längre säga vart nick var. Addera Shine

Använd en mjuk, torr trasa att lämna polera det område som du kratsade med polering hjulet. Detta tar bort alla de sista resterna av den gnugga föreningen. Bildörren ska se ut som ny igen. Följ denna process med en tillämpning av bilvax. Du kan vaxa trasiga området, eller du kan vaxa hela bilen. Om du vaxa hela bilen den trasiga, kommer sammanhållning med resten av fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121464.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.