Hur får Brush Repor Off i en bil

penselavtryck i bilens färg eller yta är normalt orsakas av smuts eller skräp som gnuggas mot din bil under en biltvätt. Märkena är skada faktiskt din bils klarlack och lack. Lyckligtvis, små penseldrag är inte svårt att ta bort. Saker du behöver
Automotive rengöringsprodukter
Automotive lackrengöringsmedel
Nya tvätta trasor
Bilvax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta din bil grundligt så ingen smuts eller grus kvar på lacken. Du kanske vill vara i ett garage eller carport för att slippa skräp slag mot din bil när du har rengjort den.
2

Använd en trasa eller svamp för att tillämpa en billack rengöringsmedel till ditt fordon. Paint Cleaner är kemiskt framtagen för att ta bort skavanker och vaxartad bygga upp från bilen och återställa färgen till sitt ursprungliga skick. Du kommer att vilja använda en färg renare som också innehåller en inglasning inslag för att släta över de penselränder och andra små repor på lacken. Var noga med att läsa produktens instruktioner. Du kan skada bilens färg om du använder lackrengöringsmedel felaktigt.
3

Applicera ett skyddande skikt av bil vax till din bil. Vax förbättrar bilens glans och hjälper till att skydda din färg från smuts, sot och skador. Se till att tyget du använder för att applicera vax är helt ren och ingen smuts fastnar mellan trasan och din bil, eller du kommer att re-skada din färg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121716.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.