Hur Refinish Strålkastare

Drivers sätta bilar genom tortyr. Arbete, fritidsaktiviteter för barnen, snabbköpet --- vi tar våra bilar överallt och det visar. Vi uppmärksammar våra scuffed måla jobb och våra smutsiga interiörer, men vi ofta försummar en viktig säkerhets-funktioner i våra bilar: strålkastarna. Molnigt, gulnade strålkastare är en oundviklighet bilanvändning, men det är också osäkert, speciellt när du kör runt på natten. I ett par timmar, kan du återställa den klarhet och säkerhet för dina strålkastare med vattenfast sandpapper och polermaskin, undvika kostsamma avgift på helt nya strålkastare. Saker du behöver
2 handdukar eller dukar microfiber
800-grit vått /torrt sandpapper
2000-Grit vått /torrt sandpapper
polermedel /lösning
Ammoniak-baserade rengöring lösningsmedel
Electric buffert (tillval) w /putsning
förening
Visa fler instruktioner
1

torka bort smuts och partiklar med en handduk eller microfiber trasa fuktad med en ammoniak-baserade rengöringsmedel, t.ex. som Windex eller Simple Green.
2

Sand de våta strålkastare med 800-slippapper. Sand lamporna tills du har nått önskad mängd klarhet eller tills den gula nyansen har helt avlägsnats. Denna process kan behöva upprepas två gånger. Addera 3

Sand strålkastarna med 2000-slippapper för att jämna ut ojämnheter från föregående steg. Denna högre grit lämnar strålkastare med en slankare finish.
4

Polera strålkastare med ett polermedel, såsom Turtlewax eller 3M, med en mikrofiberduk eller en handduk. Detta kommer att lämna dina strålkastare ser tydligare.
5

Buff på 1000K med en elektrisk buffert och en polering förening om du har en. Detta steg är valfritt och kommer att lindra en del av tiden spenderas polering.
6

bort kvarvarande rester från föreningarna genom att torka ljus ner en gång med en handduk eller microfiber trasa fuktad med en rengöringslösning.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121057.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.