Egenrökt baklyktor

Om du är ute efter att anpassa din bil, sedan tonade eller "rökt" baklyktor är ett bra sätt att lägga till en detaljerad spårbundet finish bilens bagageutrymmet. Du kan uppnå detta med hjälp av en tydlig baslack som en blandning tillsatsmedel, vilket kommer att bidra till att förhindra att nyansen från att gå för mörkt för snabbt, och därmed förhindra förstörelse bakljus. Bara se till att ta din tid, som at-home bakljus toning kräver tålamod och noggrann tillämpning så att den ser professionell. Saker du behöver
Maskeringstejp
trasa
scuffing pad eller sandpapper
adhesionspromotor
färg spruta
Skyddsmask
Cup eller fartyg
Omrörning pinne
Toning måla
mellanskiktsvidhäftningen klar baslack (även kallat ett baslack bindemedel)
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna baklyktor från bilen och placera dem på drop trasa. Målning baklyktor kan vara rörigt, och därför är det viktigt att skydda de omgivande ytorna.
2

Täcka alla ytor som du inte vill målas med maskeringstejp. Använda maskeringstejp kommer att effektivt skydda de ytor som du vill förbli orörd, och du kan enkelt ta bort den när du är klar. Dessutom kommer ta bort det när färgen är torr inte skada lack.
3

putsa av lamporna försiktigt med sandpapper. Detta gör plasten mer absorberande när det blir dags att applicera färgen.
4

Täck hela ytan av bakljusen med en adhesionspromotor spray, med den mekaniska färg spruta och bär skyddsmask till förhindra inandning av skadliga partiklar. Vänta tills limmet torka enligt specifikationerna på burken. Detta hjälper färgen stannar på ytan av lamporna och förebygger fjällning.
5

Blanda din toning färg med en tydlig baslack i koppen med omrörare. Börja alltid med rak baslack och lägga toning färg till det gradvis, eftersom det är lättare att göra blandningen mörkare än det är att göra det ljusare. Du kommer att kunna se opaciteten av blandningen på omröraren. Gör inte det för mörkt, men som du bör tillämpa blandningen i skikt för att uppnå den önskade bakljus färg.
6

Spraya toning pälsen på bakljusen med mekanisk spruta. Använda den mekaniska sprutan i detta fall kommer att säkerställa att alla ojämna ytor bakljus få ett jämnt lager av substansen. Glöm inte att bära din skyddsmask. Applicera toning pälsen långsamt och vänta på rockar för att torka innan du lägger mer färg till dem. Tillämpa för mycket färg för snabbt kommer att förstöra utseendet på bakljusen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121830.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.