Hur polska lättmetallfälgar

Hjulen är ofta den smutsigaste delen av bilen, så det hjälper att ha ett enkelt och billigt sätt att behålla glansen på aluminiumfälgar hemma i mellan kostsamma beskriver turer på bilverkstad. Plocka upp några vått /torrt sandpapper från ett hem förbättring butik och några hjul polska föreningar från en automatisk leverans butik, och du kan göra en finpolering jobb på en solig eftermiddag. Saker du behöver
Sponge
Biltvätt tvål
1500-grit vått /torrt sandpapper
2000-grit vått /torrt sandpapper
Ren bomull trasor
Varmt vatten
Polering förening
Mödrar Wheel Polska
Visa fler instruktioner
1

tvätta smuts och skräp från hjulen med en ren svamp indränkt i varmt vatten och biltvätt tvål.
Sida 2

Blöt en bit av 1500-grit vått /torrt sandpapper och slipa ytan av hjulen i en cirkulär rörelse som om du trämaterial. Sand några repor tills de är så smidigt som resten av hjulet. Håll sandpapper våta under hela processen.
3

Blöt en bit av 2000-grit vått /torrt sandpapper och sand hjulet på samma sätt som i steg 2 för att förfina de repade områdena.
4

Applicera två stora droppar polermedel till en fuktad bomullstrasa. Gnid hjulet i en cirkulär, polering rörelse tills föreningen försvinner, börjar på en plan del av hjulet. Lägg mer föreningen till rag som behövs. Torka av hjulet med en ren trasa när du har polerat hela hjulet.
5

Applicera några droppar mödrar Wheel polska till en ren trasa och gnid den på hjulet tills polska försvinner, eftersom i steg 4. Applicera fler mammor, som behövs, som du polera ratten.
6

Polska bilens hjul med mödrar en gång i månaden för att behålla sin glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121361.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.