Gör det själv Auto Detailing

Detailing, eller rengöring, kan en bil göras i några få enkla steg. Att hålla bilen ren inifrån och ut kan förlänga livslängden på mattan, måla och inredning. Detailing en medelstor bil tar cirka en timme. Saker du behöver
Vakuum
Bilvax
Dash Tandborste
protectant
luddfri trasa
Sponge
Glasrengöringsmedel
Visa fler instruktioner
Detailing en bil
1

Eftersom smuts och skräp ansamlas på färgen och yttre ytor på bilen, måste du tvätta bilen innan du vax det. Rengör alla springor, och skölj bilen noggrant. Applicera vaxet till en sektion i taget, sedan bort med en luddfri trasa efter att bilen är torr.
2

Vakuum interiören. Kör vakuum över mattan för att avlägsna smuts och skräp, och dammsuga sätena och bakre stammen området. Du kan behöva använda ett mindre fäste vakuumhuvud att komma in i trånga utrymmen. Addera 3

Ansök läder eller streck renare att alla invändiga ytor. De flesta fordon har dörrpaneler eller bakre ryggar sits som också omfattas i vinyl, så torka dem också. Professionella detailers är skickliga på att ta bort smuts och gunk i de små sprickorna i instrumentbrädan och center utrymmen konsolen, men du kan njuta av liknande resultat genom att använda en tandborste för att skrubba dessa områden.
4

Rengör insidan och yttre ytorna hos glaset för att slutföra detalj. Medan en ammoniak-baserade rengöringsmedel kommer att göra jobbet, kommer alkoholbaserade rengöringsmedel bort helt fett och insekt skräp utan att lämna ränder efter sig. Glöm inte kombiinstrumentet, radio display och inre ytor krom.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121066.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.