Så att måla din strålkastare

Strålkastare är lättare att måla än en hel bil på grund av skillnaden i skalan. Måla dina strålkastare kan lägga till de visuella effekterna av ett fordon som du kan använda för ett särskilt syfte eller funktion, såsom ett spökhus för Halloween eller en krasch derby. Målning strålkastare kommer att göra en bil olagligt, men eftersom då inaktiveras fullt utnyttjande av strålkastare och därför gör bilen obrukbar. Saker du behöver
Bucket
Biltvätt tvål
vatten
Sponge
bomullsdukar
Vax och fett remover
Isopropylalkohol
Low-slippapper
Effekt sander
Maskeringstejp
Tjockt papper
Automotive uretanprimer kan spraya
Automotive uretanfärg, sprayburk
Automotive uretan klarlack, sprayburk
Visa fler instruktioner

1

Fyll hinken med biltvätt tvål och vatten. Blanda det tillsammans för att göra en tvållösning. Tvätta strålkastarna hos motorfordonet med en svamp indränkt i tvållösning. Torka strålkastare med en bomullsduk.
2

Rengör strålkastarna med isopropylalkohol. Rengör sedan med vax och fett remover. Torka dem rena med en ny duk.
3

Fäst låg-grit sandpapper till elkraft slipmaskin. Slipa försiktigt strålkastarna. Rengör strålkastarna med svamp och tvållösning. Applicera fett och vax remover till en trasa.
4

Rengör strålkastarna noggrant med trasan och sedan torka dem rena med en ny duk. Med tjockt papper, täcka eventuella områden runt strålkastarna som du inte vill måla. Använd målartejp för att fästa papperet till områdena runt strålkastarna.
5

Spray fordonsindustrin primer på strålkastarna i tunna, jämna drag. Låt primern torka. Slipa försiktigt strålkastarna. Rengör strålkastarna med vax och fett remover och isopropylalkohol.
6

Spray fordonsindustrin färg på strålkastarna i tunna, jämna drag. Låt färgen torka i femton minuter. Återapplicera i ett andra tunt och jämnt lager. Låt andra pälsen att torka.
7

Spraya fordonsindustrin klarlack på strålkastarna. Vänta på den klara beläggningen torka i femton minuter. Applicera ett andra skikt. Låt andra pälsen torka i femton minuter.
8

Spray ett sista lager av klarlack på strålkastarna. Ta bort papper och tejp omedelbart efter sprutning tredje päls. Låt klarlack torka i nittio minuter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121661.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.