Hur man skapar en pimped ut bil

pimped ut bilar ses över hela landet och är modifierade för en mängd olika stilar, såsom den låga ryttaren eller street racer. Bilen är en konstnärlig, mekaniska och fysiska gestaltningen av den enskilde att köra den, och många människor älskar att visa sin individualism. Du kan göra något för din bil, från att tillämpa anpassade måla jobb och karosser, till alla typer av mekaniska modifieringar. Ljudsystem och videomonitorer är också populärt med entusiaster. Instruktioner
1

Bestäm vilken stil och ändringar du vill. Du vill så pimp ut din bil så det kommer att stå ut i mängden och synas. Det finns många stilar och olika modifieringar att välja mellan. För att hjälpa dig att göra ditt val, fundera på att läsa en del bil tidningar för idéer eller titta runt på andra pimped ut bilar. Detta kommer att hjälpa dig att få en känsla för vad du letar efter.
2

börja arbeta med kroppen. Detta är vad folk kommer att titta på först. Om du gör gatan-racer stil, sedan en kropp kit är det första du vill köpa. Det finns organ kit för bilar av alla märken och modeller. Ibland är de tillgängliga från tillverkaren, men de flesta kit kommer från eftermarknad distributörer. De är mycket lätta att installera och du kan göra detta i ditt eget garage.
3

Måla bilen. Måla jobb är ett annat sätt att visa upp din bil och låga ryttare är ett bra exempel. Du kan måla flammor, streck, och väggmålningar på bilens kaross för ett bra utseende. Det finns många bra artister där ute på detta område och den enda begränsningen för vad du kan måla på din bil är din fantasi. Om du inte har kompetens för detta jobb och sedan söka upp en av dessa konstnärer.
4

Add fälgar och däck till din bil. De är mycket viktiga för utseendet på din bil, så vara mycket försiktig med ditt val. Om du gör en låg bil ryttare tema sedan ekerhjul och vita sidovägg däck är mycket populära. För gatan racer, är prestandan ser önskvärda och aluminium fälgar och racerdäck som kör lägenheter är vägen att gå.
5

Personifiera insidan av bilen. Om du gör en street-racer typ bil du kan sätta in rullburar, racing säten, konkurrens-typ mätare, racing-stil accelerator, broms och kopplings pedaler. De är inte så dyra, och är lätta att installera med hjälp av befintliga fästen i bilen. För en låg ryttare, kan du lägga kedjehjul länk styrning och plaketter stadsdel i krom. Klädseln är något att förändra för att förbättra utseendet. Välj mellan läder, tuck och rulle, och krossad sammet-en låg ryttare favorit. Du kan också installera ljudanläggningar, videomonitorer och spelkonsoler, beroende på din smak. De flesta bilstereo butiker kommer att installera dessa på plats om du har kunskap och vill göra det på egen hand.
6

Montera mekaniska modifieringar. De mekaniska ändringar du väljer kommer att relatera direkt till ditt val av bil. Om din bil är en låg ryttare stil bil, är fjädring hydraulik ett måste eftersom studsande är populära hos den publiken. Hydraulik är mycket komplicerat att installera och du bör ha en professionell göra detta arbete. För gatan racer, är prestandan allt så motormodifieringar är viktiga. Du kan ändra ström-och drivlina för att förbättra prestandan, som att lägga kullager turboladdare och anpassade avgassystem till racing transmissioner. Dessa poster är mycket högteknologiska och kräver kunskap och färdighet för att installera dem, och om du inte är upp till uppgiften, att hitta vad racers kallar en "mottagare" och få det gjort rätt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120921.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.