Hur till Stopp Oxidation på Automotive Paint

väderexponeringen kan orsaka bilens lack för att oxidera och bli missfärgad. Du kan förhindra oxidation, men om du låter processen fortsätta för långt, kommer du behöva måla om bilen för att återställa finishen. Det bästa du kan göra är att tvätta och vaxa bilen regelbundet för att förhindra oxidation innan den startar. Saker du behöver
tvål och vatten
Sponge
Automotive måla polska
Kvalitet bilvax
Buffer
Visa fler instruktioner
1

Tvätta hela bilen för att ta bort smuts och grus från ytan av färgen. När det blir dags att polera färgen, notera att all grus kvar kan repa lacken.
2

Applicera en högkvalitativ polermedel till bilen med en ren, mjuk trasa. Arbeta i små områden och tillämpa förening med små cirklar.
3

Buff det område du tillämpat föreningen med en låg hastighet, orbital buffert. Arbete i raka linjer upp och ner panelen, rör sig långsamt, men inte stoppa i någon plats för mer än en sekund eller två.
4

Fortsätta tillämpa polermedel och polering bort det som du arbetar dig runt fordonet. Om du har en avdelning där oxidationen vara envis, kan du jobba lite längre på det området, så länge du inte försöker polera just det en plats. Hålla bufferten rörelse.
5

Wax hela bilen med hög kvalitet fordonsindustrin vax för att skydda lacken du bara kratsade.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121251.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.