Hur Rengör Black Chrome på min PT Cruiser

Black Chrome är allt populärare. Det liknar konventionell krom men, som namnet antyder, har svart krom en mörk, rökig look som kommer från dess unika pläteringsprocess. Det finns några eftermarknaden svart krom tillbehör till Chrysler PT Cruiser. Black Chrome är inte mycket svårare att rengöra än konventionella förkromade delar, men det finns några tips som kan göra processen enklare och mer effektiv. Saker du behöver
vatten och slang
milt rengöringsmedel (enkel grön) katalog båtbutiker handdukar (luddfri) katalog mjuk borste
krompolish (ej slipmedel) katalog Bomullstoppar
Wax som är säkert för klarlacker
Visa fler instruktioner
1

Skölj svarta kromdetaljer på din PT Cruiser som du kommer att rengöra med en slang för att få bort smuts eller skräp som kan repa ytan. Det rekommenderas också att hela bilen ska tvättas innan polering några kromdetaljer. Tvätta kromade detaljer med milt rengöringsmedel och en ren, frotté detaljer handduk
2

. Ett bra exempel på ett milt rengöringsmedel är Simple Green som har spätts ut med tio delar vatten till en del renare. Spraya rengöringsmedel på svarta krom delar och sedan försiktigt torka bort det med en detalj handduk. Om du rengör hjulen, sedan använda en mycket mjuk borste för att skrubba mellan hjulens ekrar och fördjupningar.
3

Polish ut några fina repor med en hög kvalitet krompolish som mödrar, som är säker på svart krom. Applicera en liten mängd på en ren detaljer trasa och sedan försiktigt polera krom tills ren. Använd en bomullspinne för svåra att nå områden.
4

Wax de svarta kromdetaljer på din PT Cruiser med ett högkvalitativt vax som är säkert för klarlack. Applicera vaxet med en ren, frottéhandduk, och sedan polera ut det tills allt vax rester borta är.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121310.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.