Motorcykel Sitthöjd Krav

Dra upp vid trafikljusen, når en ryttare för marken med sin högra fot, halkar på en fet lapp och faller i sidled med cykeln kommer att vila ovanpå honom. Undvik detta vanligt misstag genom att välja en cykel för att matcha dina krav sitthöjd, en mycket viktig del av montering av motorcykeln till sin ryttare för säkerhet och komfort. För hög stol kan betyda ryttaren tappar balansen vid stoppskyltar, och alltför låg kommer kännas trångt med knäna alltför höga och armar djupt böjd vid armbågen. Medan den genomsnittliga sitthöjden av modeller på marknaden är mellan 28-32 inches, de kortare än 5 fot 6 inches kan ha problem med att hitta en kompatibel cykel, som gör högväxt ryttare med en längre torso och kortare ben. Testa kör en cykel innan du köper är den bästa metoden för att vara säker på att sitthöjden är rätt för dig. Hitta din Inseam Mätning

att ta en innersöm mätning, låg ett par åtsittande byxor på en plan yta. Placera alla benet sömmar ovanpå varandra, som om för strykning. Vik upp ena benet och mäta insidan söm från grenen till fållen. Mätningen i inches är din innersöm, en användbar guide när du surfar cykel recensioner. Bike sitthöjd information för en viss modell finns på tillverkarens hemsida och i broschyrer. Att jämföra cyklar, prova online motorcykel tidskrifter där nuvarande modeller indexeras av sitthöjd.
Tre sätt att säkert addera eller subtrahera Tum

Prova ett annat par stövlar. Om din vanliga ridning redskap inkluderar stövlar utan klack, anser bär dem med ett medium häl för att hjälpa fötterna nå marken. Taller ryttare som tar på en lägre cykel kan prova stövlar med en mindre klack. Skräddarsydda stövlar kommer med en mängd olika klack storlekar och stövlar för kvinnor är mer benägna att ha en högre klack.

Mekaniskt ändra höjden på din cykel. Är det värt kostnaden? Kan ändras genom att ändra den främre och bakre fjädring med reservdelar för att öka eller minska sitthöjd Bike sitthöjd. Detta är ett dyrt alternativ och måste göras av någon med goda mekaniska färdigheter. Bostadsanpassning lämnar ofta föraren med en cykel som hanterar dåligt på grund av avstängning problem. Även små justeringar starkt kan påverka hanteringen, så ta lite tid att vänja sig vid förändringar i clearance vid kurvtagning och körning på ojämna underlag.
På att ändra din Seat

Byta sitsen med en egen man kan lägga till eller minska dess höjd. En tum eller mer minskning kan bero på att byta ett kraftigt stoppad sits för ett speciellt skulpterade från tät, men tunnare skum och kuddar gel. Byta till en smalare stol kommer också att hjälpa, men handeln av i komfort för förare och passagerare ska beaktas.
Stilar av cyklar och sitt säte höjdkraven

Stilar av cyklar och deras sits höjdkraven inkluderar:

Cruisers och stilar chopper är de mest populära val för kortare ryttare. De erbjuder fler modeller i lägre sitthöjder än någon annan klass.

Motorcross cyklar vanligtvis har de högsta platserna, passande högväxt ryttare, på grund av det stora utbudet av resor som behövs i de främre gafflarna när du hoppar diken.

Sport och vanliga street style säten cykel är högre i sitsen, vilket ger stor clearance vid kurvtagning och ta sig runt staden. De säkert kan sänkas 1,5 inches -. Några fler risker jordning och slipning avgasrören och höljen motor är olika för varje ryttare

Sitthöjd krav, så prova olika stilar och storlekar för att se vilken som passar dig bäst. Kom alltid ihåg att komfort är en viktig del av säkerheten, bör ingenting avleda uppmärksamheten från vägen och njuta av åkturen.
Början Riders

Nybörjare ryttare är säkrare och mer självsäker om båda fötterna kan placeras plant på marken på en punkt. Det är svårare att behålla kontrollen över cykeln när du säkerhetskopierar ur ett garage, till exempel när endast bollar på fötterna vidrör marken. Mer erfarna ryttare kan säkert hantera en längre cykel, men även de stöter på problem när du stoppar på ojämnt eller halt underlag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121014.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.