Hur att måla ett Travel Trailer

Om ditt hjärta är inställd på att resa så mycket som möjligt, har du förmodligen köpt det resor trailer år sedan. Över tiden, har ditt hem på hjul börjat visa dess ålder och nu du längtar efter när det såg blanka och nya. För dem som reser så mycket att resa släpvagn är mer som ett andra hem, kan dess utseende vara ännu viktigare. Det tar inte mycket för att hålla att resa släpvagn ser trevligt, säger Mike Thompson, en auto organ tekniker med 22 års erfarenhet. Ett nytt lager av rätt färg omsorgsfullt applicerad kan föra tillbaka det blanka, helt nya känslan igen, säger han, och har du reser med stil på nolltid. Saker du behöver
Soap
Vattenslang Lång-handtag skurborste
Handdukar
Fasadfärg för metall, aluminium eller glasfiber
oljebaserad grundfärg
Terpentin
Maskeringstejp
tidningen
Penslar
färgspruta
Visa fler instruktioner
1

Kolla med din resa trailerns tillverkare för att avgöra vilket material dess kropp är gjord av. Vissa kroppar är konstruerade med aluminium sidospår, medan andra är tillverkade av en annan typ av metall eller glasfiber.
2

Välj rätt typ av utomhusfärg för begagnat kroppen material. Välj en färg. För bästa resultat bör du välja alla färger från samma färgtillverkaren. För aluminium ytor du vill använda en latexfärg, formulerade speciellt för aluminium yta. Om du väljer bara en latexfärg inte formulerade för aluminium, Thompson säger, det kommer att reagera med metallen och flagna över tiden. För glasfiber, säger han, ett bra akrylfärg kommer att få jobbet gjort. Se till att färgen du valde, oavsett underlag, det formulerade för utomhusbruk. Färger formulerade för inomhusbruk kommer inte stå upp mot elementen.
3

Gör planer på att måla din resa släpvagn på en lugn dag med temperaturer mellan 50 och 75 grader. Se till att släpet är parkerad i ett skuggigt område som kommer att finnas kvar i solen hela dagen.
4

Tvätta vagnen ordentligt genom att spraya den med slangen och skrubba den med en skurborste och tvål. Ta bort allt damm, smuts och sot. Skölj med vatten och handdukar använder för att torka vagnen helt.
5

Tape tidningen på ett sätt att den täcker släpets fönster och dörrkarmar. Bara tejpa över ramarna för att skydda dem. Tape tidningen att helt täcka alla fönster och glasrutor dörr för att skydda dem mot sprejat färg.
6

Tunn oljebaserad grundfärg med terpentin. Späd primer till cirka 50 procent styrka. Blanda väl och dålig den nödvändiga mängden i en färg spruta. Applicera primer med spruta och använda pensel för detaljarbete runt kanterna av fönster-och dörrkarmar, liksom hörn. Låt primern torka i minst 24 timmar men högst 48 timmar före målning.
7

Måla resa släpvagn med utomhusfärg valt för typ av yta. Använd färg spruta för stora ytor och dina borstar för detaljområden. Applicera två lager färg, vilket gör det första skiktet torka innan den andra. Kontrollera färgen behållare för anvisningar om hur lång tid att låta färgen torka. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121856.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.