Hur får man till Stock högtalarna i en 2003 Trailblazer

Den 2003 Chevrolet Trailblazer har radio /stereo högtalare i främre instrumentpanelen på toppen av instrumentbrädan och i var och en av dörrarna. Om du funderar på att ta bort högtalarna, kanske för att ersätta dem med nya eftermarknaden kära, måste du kunna komma åt skruvarna som håller dem på plats. De främre högtalarna är monterade i den främre streck toppen, och de yttre högtalarna är inom dörrens dörrfoderpanelen. Saker du behöver
Platt-bladig trim Tool Review Torxnyckel
Visa fler instruktioner
Front Dash Top Speakers
1

bort vindrutan inlägget Interiör remsor på instrumentpanelens övre trim pad med ett trim verktyg. Dra försiktigt upp trimma klipp som ligger längs den övre dörrfoder.
2

Hitta ljussensorn, som ligger i centrum av trim pad, och vrid den ett kvarts vrid motsols för att lossa den från dörrfoder.
3

Lyft dörrfoder bort av instrumentpanelen för att komma åt skruvarna för fram dash-top högtalare.

4

Skruva loss högtalaren från instrumentpanelen - skruvarna bör kräva en Torx nyckel - att ta bort högtalaren ur sitt fäste och koppla dess elektriska kontaktdon
Door Speakers
.
5

Koppla truckens negativa batterikabeln. Detta kommer att orsaka Powertrain Control Module att förlora information från minnet, vilket den kommer att behöva lära om.
6

Bänd monteringen strömbrytaren ur ytterdörren panel med en trim verktyget och koppla dess elektriska kontakt. På en bakre dörr, ta bort brytaren makten fönstret.
7

Skruva alla beklädnadspanelens skruvarna och bänd panelen utåt med trim verktyg att lösgöra panelens clips.
8

Lyft kåpa upp och stänga dörren. Koppla ur alla andra elektriska anslutningar som är bakom panelen.
9

Ta bort de tre skruvarna för talaren, som bör ha en Torx skiftnyckel, dra ut den genom dörren och koppla dess elektriska kontaktdon.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121489.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.