Hur Ren plast strålkastare på en 1999 Toyota Camry

Toyota tillverkar Toyota Camry medelstora sedan. Denna populära bilen har varit i produktion sedan 1980. Den Camry är en regelbunden på bästa säljare listor och många människor som bilens rida och lättskött. Eftersom dessa modeller tenderar att pågå de ackumulerar sin beskärda del av slitage. Ett område som behöver lite underhåll efter några år är det plast strålkastare täcker. Med rätt tillbehör kan du få dem att se ut som ny. Saker du behöver
Plastic polermedel
Dukar
1000 grit våt /torr sandpapper
1500 grit våt /torr sandpapper
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner

1

Ansök målartejp runt strålkastaren. Den polermedel är något slipmedel och du kommer att vilja skydda Camry s måla.
2

Applicera polermedel till en ren trasa. Med en cirkelrörelse gnugga föreningen på plastlins. Fortsätt polera tills diset på strålkastarna börjar blekna.
3

använda ett ark med 1000 grit vått /torrt sandpapper för att lätt sand linsen. Få papperet vått genom att blötlägga den i en hink i fem minuter innan slipning. Sand långsamt från sida till sida att hålla papperet blöt hela tiden. Detta kommer att undanröja eventuella återstående repor eller gropar.
4

Re-sand linsen med en högre grit våt /torr sand papper. Istället för sida till sida arbeta upp och ner för att hålla från att lägga spår i plasten.
5

Gnid objektivet med en torr trasa och sedan gnugga det ner en sista gång med en plast polish.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121451.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.