Auto Detailing Tekniker

Bredvid ett hem, är en bil sannolikt den näst dyraste investeringen en person någonsin kommer att göra. Även tillförlitlighet är ett stort problem som omger varje inköp av fordon, är ägare spenderar också ökande mängder av pengar på den övergripande utseendet på sina bilar. Även bilrekonditionering företag är bekvämt och är specialiserade på att vrida ut ett perfekt jobb, de är ofta dyra att använda. Fordonsägare kan spara pengar på beskriver räkningar genom att utföra arbetet själva. Interiör Golv och Seat Rengöring
ägare

Fordonet bör alltid rensa ut insidan av deras fordon först. Personliga tillhörigheter ska tas bort och golvmattor bör placeras på ena sidan och tvättas eller dammsugas separat. Förarens område är ofta det bästa stället att börja städa eftersom det är den mest använda delen av bilen och samlar extra smuts och damm från kläder och skor. Dammsug sitsen och foten området noggrant innan man går över till passagerarsidan och baksätena. Kraftigt nedsmutsade platser bör avlägsnas från det fordon för en mer grundlig rengöring. Inre glasytor
Dashboard och innerglaset

Spray med ett glas rengöringslösning och låt blöt i två minuter. Använd en bit stålull för att ta bort envisa fläckar från insidan av glaset torka sedan torrt med en bit luddfri trasa. Applicera en liten pärla av plast klädsel renare till en ren trasa och torka av instrumentbrädan, ratten och handkontroller att återställa glans. Utför en fullständig visuell besiktning av insidan av fordonet innan avtorkning öppningar med en fuktig trasa. Hood och bål stängs bör torkas samtidigt.
Förtvätt

Tvätta alltid ner bilen med en leverans av rent vatten från en slang eller jet bricka innan du fortsätter att ta bort överdrivna spår av smuts och lera. Tvättning ner bilen med en svamp medan den fortfarande är smutsig kan orsaka grus till spridning och detta kan skada lacken. Alltid förtvätt från taket och arbeta nedåt, se till att hjulen är urvattnat sist. Skölj bilen en andra gång för att avlägsna de sista spåren av smuts och för att åstadkomma en fuktig yta för snyltar.
Tvättmaskin

Lägg rent vatten till en hink med en liten mängd fordonsindustrin rengöringslösning. Skaka vattnet för att skapa lödder och tvätta bilen med en svamp, med början på taket och arbeta nedåt. Använd alltid en separat svamp för hjul, hjulhus och de nedre sektion stötfångare att minska risken för spridning av dolda smuts tillbaka på panelerna auto organ. Skölj bilen noggrant och torka med sämskskinn.
Vaxning och Finishing

När fordonet har torkat, applicera ett fullt skikt av bil vax till varje panel och lämna att torka i två minuter. Avlägsna det torkade skiktet med en ren bit luddfri polerduk för att lämna en skyddad yta som kommer att vara resistent mot farorna med ultraviolett ljus. Kom ihåg att arbeta en panel i taget för att minska risken för fula fläckar. Rengör de yttre glasytor och applicera en liten mängd däck svart till yttervägg varje däck för att lämna ett showroom finish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121944.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.