Hur man tar bort repor från Navkapslar

Om inte tenderade att, kan navkapslar ser fula. Grime samlar och missfärgas lock, och repor kan hända. Borttagning av repor är ganska lätt, och du kan rengöra och polera navkapslar samtidigt. Men hur du tar bort repor beror på hur djupt de är. Ändå tenderar att locken är relativt lätt, och jobbet kan ta allt från 10 minuter till en halvtimme. Saker du behöver
600 grit fordonsindustrin sandpapper (eller högre) katalog 1000 grit fordonsindustrin sandpapper (tillval) katalog Glas vatten
Microfiber handduk
Plastic Cleaner Review Sponge

Visa mer instruktioner
1

bedöma svårighetsgraden av repor. Du kan göra detta genom att köra nageln över repan för att mäta den.
2

pricken navkapsel med plast rengöringsmedel. Pressa lite från röret i taget. Placera några på repad yta, liksom resten av den navkapsel.
3

Fukta en svamp, och sprida plasten renare över navkapsel i små cirkelrörelser.

4

pressa på repade områdena, tills repor är borta.
5

Torka navkapsel ner med en microfiber handduk. Fortsätt att använda cirkulära rörelser, tills polish avlägsnas, och navkapsel ser poleras.
6

ompröva repad yta. Om repor är det, behöver du mer än plast rengöringsmedel /polish.
7

Blöt en fin-grit bit fordonsindustrin sandpapper i ett glas vatten, och vänta cirka tio minuter. Den grit nivå kommer att bero på svårighetsgraden av repan, men det bör vara över 600. Detta är i grunden samma process som att ta bort repor från en strålkastare.
8

Skrubba repor med våtslippapper tills repor är borta. Om scratch är djup, följa upp med en finare kornstorlek sandpapper, 1000 korn eller mer. Detta kommer också att behöva blötläggas. När du är klar, ta bort överskottet grus med en microfiber handduk.
9

Tillämpa plast renare och polera navkapseln på nytt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121712.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.