Hur man målar Bil Emblem

När de flesta bilar lämnar fabriken, de kommer med antingen målade eller kromade emblem. Ofta ägare vill måla emblem för ett annat utseende eller svart ut märken för en mer subtil utseende. Måla ett emblem är en enkel process med rätt strategi. Saker du behöver
Hårtork eller värmepistol
Tandtråd eller fiskelina On-line sprit Mineral
Luddfria trasor
220-slippapper
Primer
Sprayfärg
Emblem självhäftande
Visa fler instruktioner
1

bort emblemet. Även om det är möjligt att måla en bils emblem medan den fortfarande är installerad på fordonet, kommer resultatet att bli mycket bättre om emblemet är målad av bilen. Emblem är installerade i ett par olika sätt. De kan skruvas på eller hållit på med clips, i vilket fall du behöver för att ta bort muttrarna eller clips på insidan av karossen som fäster till emblem dubbar. De flesta moderna bilar har dock en lim-på emblem. Använd en hårtork för att mjuka upp gummit. Skjut en längd av tandtråd eller fiskelina bakom emblemet och drar i snöret mot dig för att ta bort det.
2

Sand emblem med 220-slippapper om det är en slät krom eller målad emblem. Detta kommer att ge måla något att hålla sig till.
3

Rengör emblem med lacknafta. Använd en ren, luddfri trasa för att rengöra och torka emblemet.
4

Spraya på ett tunt lager primer. Låt primern torka i en minut eller så och sedan tillämpa 02:58 solida skikt primer. Låt primern torka i minst en timme.
5

Applicera ett tunt lager av färg. Låt färgen torka i en minut eller så. Applicera två till tre lager av färg. Låt färgen torka i flera timmar eller till och med över natten för bästa resultat innan du installerar om emblemet.
6

Rengör karossen där emblemet ska installeras med alkohol eller lacknafta för att ge en ren yta att tillämpa emblemet till.
7

Placera en liten mängd emblem lim på baksidan av emblemet. Placera emblem på karossen och håll i den placerar med händerna i ett par minuter tills den sitter fast ordentligt i bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121328.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.