Hur Mix Dupont Auto Färger

Det finns många anledningar till varför man kan behöva blanda auto färg. DuPont auto färger kan blandas för att skapa en annan färg, för att lätta en befintlig färg eller mörkare en färg till annan nyans. Det är viktigt att känna sig rätt teknik för att uppnå bästa resultat. Till exempel kommer använda en vanligt trä omrörning stick hand orsaka ojämn blandning, vilket ger dig fläckar i din auto färg som kommer att visa så ojämn. Saker du behöver
Bucket
Borrmaskin
mätsticka
Visa fler instruktioner
1

Häll DuPont auto målar i en hink stor nog att rymma all färg du tänker använda. Till exempel, om du har två liter färg, se till att din hink kan hålla på minst två till tre liter
2

Placera blandningsskoveln på borren. Blandning paddlar kommer med ett hål, eller en axel att borren direkt kan placeras i. Skjut paddeln direkt på borren tills du hör ett klick. Vissa paddlar kan ha möjlighet att slå dem när de är på att låsa dem på borren.
3

Placera borren med paddeln fäst i färgen. Placera den inte i på eller kommer det att stänka färg utanför hinken. När paddeln är i färgen, vrid borren till den lägsta inställningen.
4

Höj såmaskinen upp genom DuPont auto färg en tum i taget. Börja från botten och sakta höja upp med en-tums steg för att skapa en jämn blandning.
5

Blanda i fem till sju minuter. Stäng av borren innan du tar bort den för att undvika färg stänk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121617.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.