Hur man tar bort rost från vita Billack

Det finns många källor som leder till ytan rost som visas på bilar. Små metallspån, så kallade industriella nedfall, kan lossna bilen bromsar, bädda sig i ytan av billack och så småningom leda till rostfläckar. Eller, om din bil transporterades med tåg, små metallspån som lossnat järnvägsspåren, så kallade järnväg damm har kanske blivit inbäddad i bilen. Oavsett källa, vill du ta bort rost från målgång, särskilt om du har vit bil färg som är särskilt utsatta för fula rostfläckar och fläckar. Saker du behöver & Bar i lera (speciellt avsedd för bilar) katalog Spray smörjmedel
Paint Cleaner Review Polska
Tätningsmedel
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen i skuggan för att avlägsna smuts och föroreningar samtidigt som ytan sval. Lämna lite vatten på bilen för att hjälpa smörja slipande lera.
2

Spraya en liten mängd av smörjmedel på en 10-tums och 12-tums område av den påverkade färgen.

Billiga 3

Bryt av en bit av slipande lera och gnugga den försiktigt fram och tillbaka över området. Gnugga inte upp och ner eller i cirkulära rörelser. Trycker för hårt med den slipande lera kan orsaka skador på ytan. Upprepa tills inga mörka rostfläckar kvar. Detta avlägsnar rostpartiklar men du kan fortfarande se en liten fläck. Om det under denna process du släpper leran i smutsen eller märker det blir inbäddad med partiklar, kassera och bryta en ny bit.
4

Tvätta bilen igen för att avlägsna eventuell kvarvarande lera eller partiklar av rost.
5

Använd FÄRGBORTTAGNINGSMEDEL att ta bort eventuella fläckar innan polering och vaxning din bil. Använda ett tätningsmedel kommer inte att hindra bilen från att vara färgade igen, men kommer att erbjuda ett minimum av skydd.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121726.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.