Hur man tar bort gula fläckar från Chrome Fälgar

Chrome fälgar lägga visuella intryck till bilar, motorcyklar och lastbilar. För att bibehålla den skimrande glans av krom fälgar, är vaksamhet krävs. Eftersom hjulen på ett fordon är i ständig kontakt med marken, fälgar blir smutsiga. Ibland gula fläckar visas på krom som början stadier av rost. Lyckligtvis kan dessa fläckar tas bort med lite arbete. Saker du behöver
Chrome hjulrenöring
Polska tvål
Bucket
Roll Hose
pappershanddukar
Babyolja
bomullstyg
fin stålull

Visa fler instruktioner
1

Ta med flaskan med krom hjul renare och pressa ut en del av vätskan på krom fälg. Var säker på att du täcker hela det påverkade området som du kommer att arbeta på. Gnugga området med en trasa trasa i en cirkulär rörelse. Upprepa på eventuella ytterligare drabbade områdena.
2

Använd en liten bit av fin stålull för mer envisa fläckar som inte går bort med en trasa. För de riktigt envisa eller lång-set fläckar, låt krom fälg att sitta i 2 till 3 minuter efter sprutning. Låt inte rengöringsmedlet torka på chrome fälgar.
3

Blöt en något grov svamp med vatten från en slang eller hink. Applicera polering tvål till våt svamp på ett cirkulärt sätt och bygga upp ett bra lödder.
4

Applicera tvål svamp till de områden som behandlades med krom renare. Gnid chrome fälgar med samma cirkelrörelse som användes tillämpa renare. Börja på det område som var rengöras först. Arbeta dig till andra områden i den ordning som används för rengöring.
5

Använd en torr trasa eller pappershandduk för att avlägsna de såpvatten som är kvar. Rinnande vatten från en slang skulle också kunna användas för denna uppgift. Om du använder vatten, torka krom fälg helt med en handduk eller trasa.
6

Applicera lite babyolja på en mjuk trasa och gnugga över hela fälgen. Detta kommer att ge Chrome fälg en vacker utställningslokal glans.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121746.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.