Hur Buff Out Måla med Meguiar s

Meguiar är en av världens mest välkända företag yta och sjukvård, som tillverkat och distribuerat polish och rengöringsmedel för trä, metall och plast för mer än 100 år. Deras produkter kan användas för att polera ut färg, lätt att ta bort lätta till medeltunga repor. Beroende på djupet och naturen av repor, kan det vara möjligt att använda Meguiar produkter för att polera ut reporna hemma. Om inte, är en professionell maskin rengöring och polering rekommenderas. Saker du behöver
Biltvätt
Sponge
Meguiar s ScratchX 2,0
Foam putsdyna
Meguiar s Dual-Action Polermaskin
Visa fler instruktioner
1

Tvätta bilen med Meguiar s biltvätt och en mjuk svamp.
2

Applicera en liten mängd ScratchX 2,0 till ett skum putsdyna och försiktigt polera området repan i två till tre minuter . Torka med en torr trasa. Detta tar bort alla ytliga repor eller lätta virvlar.
3

Inspektera området. Om repor är fortfarande synliga, tillämpa Meguiar s Dual-Action renare /polermaskin till en ren polerrondell. Hand buff området i en snabb cirkelrörelse i minst fem minuter. En handhållen mekanisk buffert kan även användas. Detta kommer att ta bort de flesta moderata repor i klarlack.
4

Torka rent ytan med en ren trasa. Om repor eller virvlar kvarstår, kan avlägsnande kräver en grundlig maskin rengöring, och bör poleras med en roterande buffert. Detta bör göras av en professionell för att undvika att skada lacken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121974.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.