Det bästa sättet att polera en bil hemma

Hand polera en bil med en mjuk handduk skapar mest önskvärda glans. Det är en effektiv teknik som expert och nybörjare bilen vaktmästare både kan utnyttja. Hand polering erbjuder fördelen att eliminera förekomsten av repor eller skador på en bils yta, till skillnad från att använda en maskin polermaskin. Saker du behöver
hink med såpvatten
Biltvätt mitt
Clean mjuk luddfri duk
Polska
Clean skum eller microfiber svamp
Visa fler instruktioner

1

Tvätta ordentligt i fordonet så att det är fritt från smuts och skräp innan du ansöker polish. En maskin biltvätt är acceptabelt, men i linje med handen motiv, tvätta bilen själv med tvålvatten och en mitt säkerställer noggrann borttagning av all caked-on smuts
2

Torka fordonet helt. . Fukt förbjuder polish från att nå sin potential. En luddfri mjuk trasa eliminerar sediment som tvål kan lämna bakom sig.
3

Applicera ett mynt-size mängd polish till en svamp, och börja polera taket, huven och bakluckan regioner fordonet. Att arbeta i en cirkulär rörelse eliminerar bländning fläckar och ger en jämn glans.
4

Dab mer polish på svampen och börja polera fendrar, sidopaneler och dörrar. Som med tak, huva och bålen avsnitt, är en cirkulär polering motion ideal.
5

Upprepa steg 3 och 4 tills lacket absorberas fullständigt och målgång är tillfredsställande.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121523.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.