Hur får Basic Car Detailing Utrustning

Detailing din bil är viktigt att både utseendet och funktionen av ditt fordon. Medan många bilhandlare och biltvättar erbjuder bilrekonditionering, kan du spara pengar och göra det beskriver dig själv om du har rätt produkter och utrustning. Instruktioner
1

Bestäm om du vill att din utrustning för att vara på en fast plats eller mobil. Detta beror främst på om du bara beskriver dina egna fordon, eller om du ska specificera bilar för att tjäna extra pengar. Mobila produkter är bäst för den senare.
2

Samla eller köpa grundläggande detaljer utrustningen. Detta bör omfatta en dammsugare (en shop-vac är lätt att använda), en liten kompressor, ett par hinkar, sprayflaskor, svampar, tvätta vantar och några olika storlekar på borstarna. En stege kan också komma väl till pass, beroende på storleken av de fordon som du beskriver. Också överväga en verktygslåda om du har en lastbil så att du kan fästa allt i flaket. Addera 3

besluta vilka produkter du ska använda. McGuire är en av de bästa produkt bilrekonditionering linjer och mest använda professionella detailers auto. Köp de basprodukter inklusive biltvätt, krompolish, bilvax, vatten fläck remover, scratch reparation, hjul glans, motor avfettningsmedel och ett par allmänna rengöringsmedel som kan användas på plast och andra tillbehörsdelar.
4

Lägg till din arsenal som du hittar behovet. Det kan finnas särskilda ytor eller material du stött på som kräver ett speciellt rengöringsmedel. Endast köpa dessa när tillfälle ges, eftersom detta kommer att hjälpa dig att spara på startkostnader.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120889.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.