Hur man tar bort vatten fläckar från billack

En nyligen rengjort bilen är vacker, är iögonfallande och gör ägaren känner mig stolt. Om bilen har rengjorts på en varm dag eller inte har korrekt torkats, kan vatten fläckar visas på färgen. Medan bilen kan se ut rent från ett avstånd, vid närmare granskning, massor av vatten fläckar är märkbara, vilket gör att bilen ser smutsiga igen. För att ta bort vatten fläckar från billack, använda några vanliga objekt som kan köpas från de flesta butiker auto utbudet. Saker du behöver
flytande diskmedel
Biltvätt borste
Sponge
Slang
Bucket
Chamois
Bilvax
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen i skuggan om solen är intensiv. Solen kommer att orsaka din bil att torka snabbt, hindrar dig från att ordentligt ta bort vatten fläckar från lacken.
2

Skölj bilen ner genom besprutning med en slang. Torka inte. Du vill att bilen våt när du använder tvål för det.
3

Tillsätt några droppar flytande diskmedel i en hink med varmt vatten.
4

Skrubba din bil med hjälp av en bil-tvättborste, diskmedel och vatten. Arbeta dig från toppen av bilen till botten. Detta kommer att tillåta dig att ordentligt rengöra undersidan av bilen efter all tvål och vatten har droppat från toppen.
5

Spola bilen för att ta bort tvålen.
6

Torka bilen omedelbart efter att du har spolas ner. Använd gems och arbeta dig runt bilen ringer ut sämskskinn ofta. Börja med den övre delen av bilen (tak, huv och bål) och arbeta dig ner till sidorna. Den övre delen av din bil har haft längst tid att torka och bör torkas först.
7

vaxa bilen. Vaxning kommer att skapa ett skyddande lager ovanpå färgen, minska framtida vattenfläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121183.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.