Hur Mix Paint Clearcoat Bil

Det sista steget i att skydda bilens lack tillämpar en klarlack. Den klarlack skyddar din lack och ger den önskade nivån på glans till din bil. Din klarlack består av två olika delar, den klara färg och härdare. Blandning din klarlack måste göras i rätt proportioner, felaktiga proportioner kommer att orsaka din klarlack för att tjockna innan du är klar med det. Saker du behöver
akryl härdare
Akryl Reducer
Filter
måla pistol
Mixing burk
Visa fler instruktioner
Mix klarlack billack

1

Bestäm mellan en övergripande klarlack eller en fläck klarlack. Övergripande klarlacker används för att måla en hel bil. Spot klarlacker används för touch-up arbete.
2

Häll ett förhållande av 4 till 1. Du kommer att använda 4 oz. av klarlack för varje 1 oz. av akryl härdare. När du häller i akryl härdare, kommer den kemiska reaktionen börjar aktivera färgen. Plan på att göra 20 procent mer tydlig färgskikt bil än du behöver.
3

Häll i samma mängd akryl reducering som du gjorde akryl härdare. Den akryl reducering kommer att hålla din färg tunt nog att gå igenom din färg pistol.
4

Rör om blandningen. Du måste använda denna blandning inom ett par timmar. Om den lämnas ute i flera timmar, blandningen hårdnar.
5

Placera ditt filter kon på toppen av färgen pistolen öppning. Häll blandningen i din färg pistol och du är redo att börja klarlack din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/120985.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.