Hur man tar bort repor från Konvertibla Windows Car Plast

Konvertibler är den perfekta sommaren bilar. Föraren kan kryssning med taket nere, låt luften rufsar håret och fånga några strålar. Det hjälper också att konvertibler tenderar att se "cool." Emellertid konvertibler kräver särskild underhåll, särskilt när det kommer till den vikbara toppen. Konvertibler har vanligtvis duk eller tops vinyl med mjuka, vinyl fönster som är ömtåliga och repas lätt. Lyckligtvis finns det flera produkter som finns för att ta bort repor från mjuka vinyl fönster, hålla utsikten klart även med taket nere. Saker du behöver
Bil schampo
Micro fiber eller bomullstyg
Plastic polish
Frotté beskriver handduk
Visa fler instruktioner
1

Clean fönstret innan polering genom att gnugga vinyl fönster med en mikrofiberduk eller bomull indränkt i bilschampo. Skölj området helt och låt torka.
2

Välj en plast polish gjort för repor. Plast polerar kommer i sprayburkar samt i flytande form. Dessa kan köpas på auto kropp och järnaffärer. Vik frottéhandduk i en fyrkant och spray eller pressa några av plast polish direkt på handduken
3

. Applicera inte polish direkt på vinyl fönster.
4

Gnid plast polish hela vinyl med ena sidan av torget handduken. Se till att arbeta med polish i att använda cirkulära rörelser. Låt torka i fem minuter.
5

Vänd handduk runt på den torra sidan och polera fönstret tills det är klart. Om några repor är fortfarande synliga, applicera ett andra skikt av plast polish.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121452.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.