Hur Ren Plastic Trim

Många biltillverkare sätter plast trim på fordon. Denna produkt, som ofta är svart, håller sig väl elementen. Det har dock behöver särskild rengöring då och då för att hålla den från att bli grått. Om du bor i ett område med massor av solexponering, ge plasten trim extra uppmärksamhet utöver rutin tvätt minst en gång i månaden för att skydda den från solens strålar. Andra platser kan gå upp till två månader utan särskild uppmärksamhet. De flesta produkter för att rengöra trim gjutning är förmodligen redan på plats i ditt kök eller garage. Saker du behöver
Sponge
Mikrofiberduk eller mjuka trasor
mjuk borste
Krämig jordnötssmör
Visa fler instruktioner
1

Clean trim gjutning med tvål och vatten varje gång du tvättar din bil. Använd en mjuk borste för att komma in i små sprickor och springor som skapar ytan av plast trim. Var noga med att inte gnugga plasten för hårt eller du kan repa den. Också vara noga med att inte låta borsten att skada bilens målade ytan.
2

Ta bort den gamla plast gjutning skyddsmedel. Utan att ta bort denna skyddande periodvis, kan lagren bygga upp och börjar gråna. Produkterna är tillgängliga för att plundra de gamla skyddande av. Spray remover på en mikrofiberduk och torka bort listen skyddsmedel. Skölj väl med rent vatten och låt den rena dörrlisten att torka.
3

Ansök Protectant till alla plast trim på bilen för att slutföra rengöringen. Detta ger plasten en mjuk glans och håller den från att bli spröda. Spraya en liten mängd skyddsmedel på en mikrofiberduk och torka trasa över plasten trim.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121587.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.