Hur man tar bort Highway färg från en bil Finish

I efterdyningarna av en bilolycka lämnar ofta bakom olika fläckar och ytskador på ett fordon. Mer allvarliga olyckor, exempelvis sådana som har inträffat på motorvägen, kan resultera i väg målarfärg kvar på bilens finish. För att ta bort motorvägen färg utan att skada den underliggande färgen på fordonet, behöver du en mild lösningsmedel och rätt rengöringsmedel. Rätt metod för borttagning garanterar säkerheten för bilens utseende samtidigt återställa dess ursprungliga skick. Saker du behöver
Bucket
Vatten
Bil tvål
3 tvättlappar
Plastskrapa
Aceton
trädgårdsslang
Bilvax
Visa mer Instruktioner
1

Blanda en liten mängd bil tvål i en hink med vatten. Blöt en rengöringsduk gjord av material som säkert kan appliceras på fordonets yta med tryck, såsom microfiber eller frotté.
2

Scrub den felande motorvägen färgen att rengöra området och ta bort så mycket av färgen som möjligt. Ju tidigare du försöker ta bort, desto lättare kommer att upplösas. Följ upp med en torr trasa för att förbereda ytan för ett starkare lösningsmedel.
3

lossa försiktigt motorvägen måla med en plast skrapa tills det så småningom lossnar. Skrapa det lätt att undvika åverkan på bilens ursprungliga finish. Fortsätt tills majoriteten av fläcken tas bort, men sluta när det blir svårt att lyfta resten.
4

Fukta en ny duk med aceton, som finns i de flesta nagellack removers. Detta hemmet är ett effektivt lösningsmedel för små mängder färg.
5

använda ljus, svepande rörelser för att torka motorvägen färgen tills den börjar tunna. Eftersom aceton dunstar snabbt, kan det säkert appliceras till färdig billackskvalitet.
6

Skölj överskottet motorvägen färg och aceton från fordonet med en trädgård hus. Rengör området återigen med bilen tvållösning och applicera vaxet på det restaurerade området att ta bort dis som kan ha blivit kvar från motorvägen måla. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/auto-detailing/121454.html

Previous:
Next:

bilrekonditionering

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.